На Львівщині правоохоронці викрили місцевого жителя, який поширював вірус для віддаленого доступу та управління вашим комп'ютером інших користувачів мережі.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

За словами копів, він встиг заразити тисячі комп'ютерів у 50 країнах світу. Працівники кіберполіції кажуть, що 42-річний чоловік на власному комп'ютері встановив програмний центр управління троянської програми і модифікував його. Після цього він почав поширювати вірус за допомогою всесвітньої мережі.

Встановлено, що вірус надає повний віддалений доступ до підконтрольних комп'ютерів. Наприклад, можна красти файли, змінювати їх, і навіть видаляти. Крім цього, зловмисник міг самостійно завантажувати в комп'ютер жертви свої файли.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Крім того, вірус DarkComet має кейлоггер (моніторинг натиснутих клавіш), монітор буфера обміну, цілий набір утиліт для роботи з Мережею. До того ж, творець вірусу міг отримувати дані для використання кредитних карт і інших коштів користувачів.

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.