Компанія Microsoft обійшла Apple, ставши найдорожчою компанією в США з ринковою капіталізацією в $753,3 млрд. Капіталізація Apple знизилася з $1 трлн до $746,8 млрд. Про це повідомляє Business Today. Швидше за все, продажу нової продукції Apple не виправдали витрат, у зв'язку з чим акції корпорації впали в ціні. Таким чином корпорація Microsoft, яка відома завдяки операційній системі Windows, обійшла Apple за капіталом.

Трійку найдорожчих закрила Amazon з показником в $736,8 млрд. Четверте місце посіла Alphabet з $725,5 млрд. Так, розрив не такий великий, що і підтверджує сильну конкуренцію між корпораціями на ринку електроніки.

Востаннє Microsoft вдалося наблизитися до ринкової капіталізації Apple в 2010 році, але з тих пір відставав від яблучної корпорації. Генеральний директор Microsoft Сатья Наделла повідомив про 19% збільшення чистого прибутку до $8,8 млрд і 34% зростання виручки в розмірі $29,1 млрд за результатами першого кварталу 2019 фінансового року. І це при тому, що Windows 10 просто знищує комп'ютери користувачів Windows.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.