Функція Fast Pair, що забезпечує безшовне з'єднання Bluetooth-аксесуарів зі смартфонами під управлінням Чоловічий 6.0 та вище, буде синхронізувати дані про раніше підключені пристрої в рамках одного облікового запису Google.

За допомогою цієї функції можна спростити синхронізацію смартфонів з навушниками, які підтримують бездротову технологію зв'язку.

Спочатку функція Fast Pair була представлена як відповідь Google на безшовне з'єднання, яке забезпечували AirPods. Однак, на момент виходу ця функція працювала тільки на смартфонах Pixel. Іншим же власникам Android-смартфонів доводилося синхронізувати девайси старим способом. Проте, корпорація добра все ж вирішила зробити подарунок всім власникам смартфонів. Поточне оновлення Fast Pair, зберігає інформацію про з'єднання, дозволяє уникнути зайвих дій щодо повторного повідомлення, включаючи повідомлення про згоду на підключення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Це збільшує комфорт використання бездротової гарнітури і смартфонів, адже нікому не подобається витрачати свій час на підключення пристроїв.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.