Якість програмного забезпечення Microsoft частини оновлень Windows 10 сильно погіршився, у зв'язку з чим набагато простіше почати новий проект з нуля, ніж намагатися виправити вже існуючий. До того ж, Windows 10 досить давно на ринку, і настав час знайти йому відповідну заміну. Всіх ключових співробітників, які над Windows 10 працювали, перевели на інший проект, яким є абсолютно нова операційна система з кодовою назвою Lite. Вона, як очікується, отримає модульну структуру.

Щоб нове програмне забезпечення вийшло справді гарним, компанія Microsoft змусила займатися його створенням практично всіх ключових співробітників, які до цього моменту відповідали за Windows 10. Судячи з усього, компанія вирішила поставити хрест на Windows 10, так як більше нікому займатися цією операційкою.

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.