Facebook не буде чекати образ у свій адресу, тому зізналися, що фотографії 6.8 мільйонів користувачів були злиті в додатки соціальної мережі.

Понад 1500 додатків отримали особисті фотографії користувачів з 12 по 19 вересня, заявляють у компанії.

Facebook
Facebook

В результаті інциденту компанія навмисно випустити спеціальну програму, яка призначена для розробників. Завдяки їй можна буде дізнатися, скільки особистої інформації користувачів було злито. Взявши до уваги цю інформацію, можна буде видалити злитий контент, повідомляє Facebook for developers.

Нагадаємо, Google ввів обмеження на популярний сервіс, халяви не буде

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На використання сервісу Google Photos введені обмеження. Тепер при завантаженні файла в форматі, який сервіс не підтримує, безмежне сховище буде поступово зменшуватися. Проте, можна припустити, що таке нововведення торкнеться лише невеликого відсотка від загальної кількості користувачів, адже сама підписка на величезне сховище використовується здебільшого компаніями, або ж величезною групою осіб.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Названі найгірші паролі 2018: Трамп, принцеса і "входите"

Компанія SplashData, що займається розробкою ПЗ для управління паролями, підготувала звіт про гірших і найпопулярніших паролів користувачів. Про це пише ITC.

Рейтинг складений на базі витоків даних користувачів. У процесі складання звіту було проаналізовано 5 млн паролів.

Як свідчать дані SplashData, навіть незважаючи на регулярні попередження про необхідність використовувати складні і надійні паролі, люди продовжують використовувати комбінації символів, які легко підбираються.

Вже п'ятий рік поспіль двома найпопулярнішими паролями є 123456 і password. Причому, послідовна комбінація цифр зустрічається в 5 випадках в ТОП-10 найгірших паролів.

Також "Знай.uа" писав про те, що Тепер ваші фото може переглядати кожен: у Facebook критичний збій, мільйони в небезпеці

Розробники отримали доступ до фото, розміщених в історії і Marketplace, а також до завантаженим, але не опублікованих знімків