Night Sight — це режим для зйомки в нічний та вечірній час доби або в умовах слабкого освітлення. Функція доступна для смартфонів Google Pixel. Втім, цей режим також відмінно поєднується з рядом низки мудрофонів виробництва LG.

Поліпшена камера з технологією Night Sight, яка раніше була лише в мудрофоні Pixel 3, дає можливість робити якісні знімки при поганому освітленні без застосування спалаху. Нині більш удосконаленою Google Камерою можуть користуватися власники таких сматфонів як LG V20, LG V30, LG V35 і LG G6. Повідомляється, що власники LG G7 ThinQ і LG V40 ThinQ також можуть скористатися поліпшеною камерою, інтегрувавши її у свої мудрофони. Тим не менш, може спостерігатися незначна нестабільність роботи ціїє функції. Можливо в майбутньому оновлення зробить Google Камеру повністю сумісною з вказаними пристроями.

Камера працює за певним алгоритмом. Перш ніж зробити знімок, камера обчислює, враховує рух рук користувача, рух об'єктів, враховує кількість світла. На основі отриманих данних алгоритм регулює витримку. Якщо ж об'єкти на знімку нерухомі, то для захоплення більшої кількості світла витримка буде довшою.

У Pixel встановлені ліміти для експозицій кожного кадру. Якщо телефон нерухомий — встановлений ліміт 1 секунда, якщо камера рухається, то витримка — 0.33 секунди. Відзначається, що для захоплення одного кадру потрібно до 15 кадрів і до 6 секунд часу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Анонс Huawei Nova 4: смартфон с 48-мегапиксельной камерой и дыркой в экране

Компания Huawei представила смартфоны четвертого поколения линейки Nova на мероприятии в Китае. Новинка выделяется сенсорами тройного основной камеры и отверстием в экране. На сегодняшний день это один из первый смартфонов в мире, который получил вырез в экране для камеры.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Xiaomi анонсировала флагманский Mi Play за $300

Компания Xiaomi недавно начала тизерить презентацию нового смартфона с названием Mi Play, а сейчас производитель наконец-то объявил дату презентации. Как оказалось, это не новая игровая модель смартфона, но тоже достаточно мощная, чтобы оперативно выполнять поставленные задания.

Також "Знай.uа" писав, що Apple нагло обманул мир с iPhone X, дело уже в суде