Еван Бласс, один з найавторитетніших інсайдерів, поділився подробицями майбутніх флагманських смартфонів від компанії Huawei. За останньою інформацією, китайський виробник має намір зробити ще один прорив у сфері мобільного фотографії. Судячи з усього, смартфон отримає топову камеру.

“Huawei P30 обіцяє стати ще одним просунутим апаратом у частині камери. Девайс отримає камеру з 40 Мп і п'ятикратним наближенням без втрати якості, а також 24-мегапіксельна селфи-камера. І це навіть не Pro-версія”, – написав Еван Бласс, також відомий як Evleaks. Важко уявити, які характеристики отримає сама просунута версія цієї моделі смартфонів. У будь-якому випадку, смартфони Huawei претендують на лідерство серед смартфонів з непоганими камерами. Apple доведеться попрацювати в 2019 році, щоб представити смартфон з кращою камерою в світі, щоб затьмарити китайських виробників, як це було восени 2018 року, коли на прилавках з'явився iPhone XS Max.

Судячи з опису, камера e звичайному Huawei P30 буде схожа з такою у P20 Pro і Mate 20 Pro. До речі, аналітики запевняють, що новий смартфон отримає четверну основну камеру. Анонс девайса запланований на січень 2019 року.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.