Новий Xiaomi Mi X-приголомшливий апарат, здатний похвалитися абсолютно безрамковий екраном, а також іншими особливостями. До того ж, девайс буде коштувати явно дешевше своїх головних конкурентів, таких як Galaxy S10 і iPhone XS Max.

За даними ЗМІ, однією з ключових фішок Xiaomi Mi X стане 3D AMOLED-дисплей, який займає 98% площі на лицьовій частині. По суті, це новий рекорд.

За виробництво унікальної матриці відповідає китайська компанія BOD, яка називає свої екрани нового покоління 3D AMOLED. При цьому показувати тривимірну картинку, як можна здогадатися з назви, вони не в змозі, і таку можливість навряд чи можна було б назвати корисною в 2019 році. І все ж, екран буде досить якісною, так що ніхто не розчарується в цьому девайсі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомляється, що смартфон Xiaomi Mi X оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3940 на 2090 пікселів (4K), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 640, 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам'яті, роз'ємом USB Type-C, triple основний (48 Мп + 16 Мп + 12 Мп) і 26 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4100 маг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0+. Іншими словами, начинка буде топової, що сильно позначиться на ціні. І поки що нових подробиць про пристрій ні, чекати залишилося точно не довго.

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.