Chrome – одна з найбільш ненажерливих комп'ютерних програм, і справа навіть не в тому, що вона споживає багато ресурсів сама по собі (хоча і це теж), а в надмірної перевантаженості сучасних сайтів. І хоча сам виробник Google намагається зробити його легше і швидше, багато від нього не залежить, так що браузер досі працює повільно, і використовує при цьому ресурси ПК по максимуму.

Розширення OneTab вирішує проблему споживання ресурсів максимально кардинально. По суті в браузері залишається всього одна вкладка з закладками на сайти, які були відкриті недавно, і ви можете перейти на будь-який з цих сайтів або відновити всі вкладки одним кліком. Закріплені вкладки не закриваються, вони залишаються на місці. При цьому завантаження процесора на комп'ютері падає, так як система не довантажує зайві сайти.

Після установки OneTab праворуч від адресної панелі з'являється кнопка розширення. Натискаєте на неї – і всі відкриті в даний момент вкладки закриються, але посилання на них залишаться на сторінці розширення. До того ж, видалення сайтів спрощує весь процес використання додатком, і браузером.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше інсайдери назвали дату виходу ігрових консолей нового покоління. Не виключено, що це можуть бути останні консолі від таких гігантів, як Sony і Microsoft. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго - вихід PlayStation 5 і Xbox 5 запланований аж на 2020 рік. Серед іншого, консолі отримають непогані характеристики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про майбутнє iPhone 2019 року. Судячи з усього, він отримає практично всі тренди 2018 року. Відразу варто відзначити, що девайс отримає потрійну камеру. До того ж, розмір акумулятора помітно збільшиться, що тільки на руку активним користувачам смартфонів.

Знай.uа писав, що в мережі дізналися, скільки корпорації витрачають на охорону своїх начальників. Повідомляється, що на охорону Тіма Кука, глави Apple, витрачається близько 310 тисяч доларів в рік. Досить солідна сума, але не найбільша.