Від одного з нововведень Xiaomi Mi Band 4 користувачі точно будуть в захваті, тому як в даний час подібної особливістю можуть похвалитися лише кілька спортивних браслетів на ринку. Варто відзначити, що і ціна цих пристроїв на сьогоднішній день перевищує 5 тисяч гривень, чого не скажеш про майбутнє браслеті від китайського виробника. Dual GPS, аналог якого зараз можна зустріти у 8 Mi, Mi Mix 3 і деяких інших телефонах даного виробника. Подібної функції в аналогічних фітнес трекерів просто немає. Саме тому браслет буде користуватися величезною популярністю.

Відрізняється такий модуль від звичайного GPS тим, що він споживає у кілька разів менше електроенергії при роботі, але при цьому забезпечує точність визначення місця розташування при впевненому прийомі до одного метра. Таким чином, браслет збереже компактний вигляд, але при цьому буде мати повний функціонал GPS з високою точністю.

Само собою, що при постійному використанні модуля позиціонування розряджатися спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 буде в кілька разів швидше, ніж без нього. Однак, функцію можна вимкнути, якщо вона вам здасться просто марною.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.