Аналітики стверджують, що в кінці 2018 року попит на апарати Xiaomi впав майже на 35% порівняно з показниками аналогічного періоду 2017 року. Виходить, що смартфони китайського виробника не потрібні навіть місцевим споживачам, не кажучи вже про всіх інших. Судячи з усього, Xiaomi встигла хайпануть, але не змогла утримати свою аудиторію.

Падіння, яке відчула Xiaomi, стало найбільш відчутним не тільки для компанії, але і для всього ринку в цілому. Частка проданих смартфонів ні у одного з виробників не так різко скорочувалася і так стрімко. Однак, це не дивно, адже компанія випускає смартфони практично щотижня, і всі вони практично нічим не відрізняються як дизайном, так і начинкою. Всі бажаючі вже встигли придбати смартфони від Xiaomi, і вони їх цілком влаштовують. Немає сенсу оновлювати свій смартфон кожні пів року, якщо він працює відмінно.

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.