Видавництво Deep Silver і студія 4A Games представили ще один (мабуть, останній перед релізом) розширений ролик Metro Exodus, присвячений особливому увазі смертоносних засобів. Звичайно ж, мова йде про ексклюзивне зброю в грі.

Пневматична гвинтівка “Тихар” була створена інженерами Метро, щоб вирішити проблему постійної нестачі боєприпасів. Вона не тільки стріляє всюдисущими кульками від підшипників, але ще і майже безшумна. Відмінний вибір для тих, хто хоче пройти гру в образі шпигуна, і завжди залишатися в тіні.

Metro Exodus “Тихар” може стріляти і запальними набоями, які вибухають при зіткненні, що робить його ефективним для знищення мутантів. У свою чергу ще, це робить гру більш видовищною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще одне спецзброї Артема (головного героя гри) — модульний арбалет “Хельсинг”. Крім звичайних сталевих болтів, це зброя можна споряджати і вибуховими, що дає додатковий тактичний простір. Крім цього тихого зброї, в грі буде широкий вибір і звичайних гвинтівок, дробовиків, і рушниці. Нагадаємо, що до виходу гри залишилося недовго, так що саме час попередньо замовити творіння від українських розробників.

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.