Лідером ринку обладнання та технологій мереж п'ятого покоління є компанія Huawei, однак через торгової війни між США і Китаєм, її обладнання заборонено в ряді країн, включаючи США, Нової Зеландії, Австралії і так далі. Втім, це не заважає компанії завойовувати левову частку ринку смартфонів, судячи з фінансового звіту компанії за 2018 рік.

В результаті її обладнання з приходом епохи 5G буде доступний не у всіх регіонах світу. Компанія Samsung має намір отримати з цього вигоду і посилити свої позиції на ринку постачальників обладнання для мереж п'ятого покоління. Втім, чи допоможе це компанії - невідомо. Не секрет, що мобільний підрозділ Samsung переживає кризу, про що не раз повідомляв глава цього самого підрозділу корейської корпорації.

Протягом наступних трьох років південнокорейський виробник має намір інвестувати в розвиток бізнесу 5G суму 22 млрд доларів. Це повинно допомогти Samsung зайняти більшу ринкову частку. Нагадаємо, що на території України мережу нового покоління з'явиться не скоро. Аналітики стверджують, що очікувати 5G-мережа раніше 2020 року точно не варто.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.