Один з перших комп'ютерів Apple, який був випущений ще в 1983 році, який досі працює. Таке "відкриття" зробив професор з Нью-Йорка Джон Пфафф. Судячи з усього, Apple почала приділяти величезну увагу своєї продукції навіть з самого початку існування компанії. Сумніваємося, що 30-річний комп'ютер від Microsoft зміг би включитися через стільки років.

Зображеннями та відео реліквії він поділився в мережі.

Цей комп'ютер отримав назву Apple IIe. Ця модель була третьою з серії Apple II. У цій версії вперше з'явилася можливість використовувати великі та маленькі літери, з'явилися функції клавіш Shift і Caps Lock. Втім, професор може і не здогадуватися, що сам комп'ютер може коштувати ціле стан, враховуючи те, що він ще здатний працювати.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Залишався на горищі моїх батьків роками. Десятиліттями. І він досі працює. Запустив старий диск з грою. Питає, чи я не хочу відновити збережену гру. І гра поновилася! Комп'ютера вже, мабуть, 30 років. А мені знову 10", − розповів Джон Пфафф.

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.