Багато хто чекає нове покоління iPad mini (бажано в стилі останнього покоління iPad Pro), але судячи з інформації головного джерела достовірних витоків (@OnLeaks), нас чекає невелике розчарування. Інсайдери повідомляють, що дизайн нового планшета від яблучної корпорації практично не відрізняється від попередника. Втім, ціна на нього буде помітно вище, адже це в стилі Apple.

Хоча інсайдер ще не поділився зображенням, вже встиг заявити, що не буде ніяких серйозних змін в дизайні iPad mini наступного покоління, за винятком “невідповідного мікрофона, який розміститься в центрі задньої панелі”. Для чого це потрібно - загадка. По мережі, купувати новий планшет просто немає сенсу, якщо дизайн залишиться незмінним. Мільйони фанатів сподівалися, що компанія зробить редизайн в стилі iPad Pro.

Тим не менш, зараз все свідчить про те, що Apple випустить нову версію iPad mini і зробить її більш доступною, пропонуючи тільки оновлені характеристики в корпусі аналогічного розміру. Однак, новий iPad навіть не отримає FaceID, так що пристрій отримає лише сканер відбитків пальців.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.