Смартфони Samsung вже не користуються величезною популярністю, але компанія намагається зробити свої смартфони доступними. Буквально нещодавно корпорація представила бюджетну лінійку смартфонів Galaxy M, які вже з'явилися в Україні. Старша модель Galaxy M20 вже стала однією з найбільш продаваних, незважаючи на те, що поки є лише в Індії (перша партія в 170 тис. смартфонів була продана всього за 3 хвилини). І ось зараз Samsung повідомила умови виходу Galaxy M20 в Україні.

Отже, смартфон Samsung Galaxy M20 надійде у продаж в Україні в наступному місяці, а його ціна буде всього 6 199 грн за модифікацію з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті. Однак, на момент появи в україні він буде продаватися за ціною нижче: 5 555 гривень. Фанатам смартфонів Samsung приготували знижку в 600 гривень від вартості девайса.

На смартфон Galaxy M20 встановлена ОС Android 8.1 Oreo зі старою оболонкою Samsung Experience 9.5, але вже підтверджено випуск оновлення до Android 9.0 Pie. Є USB-C, NFC і сканер відбитків пальців на задній панелі. Втім, нічого іншого від смартфона очікувати не варто. Серед особливості смартфона варто відзначити просто величезний акумулятор об'ємом в 5 000 маг, якого більш ніж достатньо навіть при інтенсивному використанні девайса на протязі всього дня.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.