Як заявив в сервісі мікроблогів Twitter один з учасників XDA Developers Макс Вейнбах, компанія Apple продовжує працювати над поліпшенням користувальницького інтерфейсу своєї мобільної операційної системи. І в прийдешнє оновлення iOS 13 буде усунена функція, що дратує багатьох користувачів цієї платформи. Втім, це цілком очікувано. Наприклад, деякі елементи інтерфейсу були інноваційними в 2014 році, але на сьогоднішній день вони можуть тільки дратувати користувачів. Саме тому компанія взялася за виправлення цих недоречних елементів.

Мова йде про надто великий іконці регулювання гучності дзвінка. Вона має вигляд сірого дзвіночка на сірому тлі з смужкою рівня гучності під ним. Приміром, його величезний значок з'являється в самому центрі екрану, закриваючи всю корисну інформацію собою. У прагненні зробити iOS 13 ще більш витонченою і приголомшливою, в Apple прислухалися до гнівним відгуками користувачів, і цей набридливий елемент інтерфейсу зовсім приберуть з майбутньої версії ОС. До речі, нова версія операційки отримає темний режим, що знизить навантаження на очі при використанні девайса в темряві.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.