5 самих головних фішок Samsung Galaxy S10, який з'явиться на прилавках в найближчі місяці.

Power Share. Samsung Galaxy S10 виступає в ролі портативного акумулятора і може заряджати інші сумісні пристрої бездротовим способом. Зручна штука для тих, хто не хоче возитися з громіздким портативним акумулятором.

Дактилоскопічний сенсор під екраном.Втім, це не нова функція, і китайські виробники вже як рік використовують цю можливість.

Камера. Galaxy S10 оснащений потрійний професійною камерою, що забезпечує широкий кут зйомки, чіткість і яскравість зображення. Фронтальна камера здатна здивувати публіку якістю зйомки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ступінь захисту. Смартфон захищений за стандартом Water and Dust Resistance IP68, який забезпечує високий рівень захисту від проникнення дрібних частинок і рідини. Втім, уявити сучасний телефон за 40 тисяч гривень без захисту від пилу і вологи просто нереально.

Оновлений інтерфейс. Оновлений інтерфейс від Samsung One UI став ще швидше, простіше і зручніше. Будемо сподіватися, що Samsung не зіпсує смартфон невдалими оновленнями ОС.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.