Як і очікувалося, епоха PlayStation Vita підійшла до кінця: японська компанія Sony більше не буде виробляти портативну ігрову приставку. Тепер же остання партія відправиться на полиці ігрових магазинів.

Нагадаємо, оригінальна PlayStation Vita (PCH-1000) була випущена в Японії 17 грудня 2011 року, в 2013 році компанія представила оновлену модель Slimline (PCH-2000). Проте в кінцевому підсумку консолі так і не вдалося здобути популярність, так що навіть самі ігри випускалися далеко не кращої якості. Втім, консоль існувала цілих 8 років, і всі охочі вже придбали цю приставку.

Примітно, що сама Sony припинила розробляти ігри для PlayStation Vita ще в 2015 році, а в 2018 році — зупинила випуск ігор для консолі на фізичних носіях. Крім того, лютий 2019 року став останнім місяцем, коли власники PS Vita могли отримати безкоштовні ігри за передплатою PS Plus, що дозволило геймерам мало не в останній раз насолодитися проектами, які створювали спеціально для приставки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.