У п'ятницю, 1 березня, компанія Microsoft випустила новий патч для операційних систем Windows 10 (1809) і Windows Server 2019. Загалом, оновлення мало незначні правки і залишилося б непоміченим, якби не проблеми з продуктивністю в деяких іграх, які він викликав. Це означає, що деякі геймери зіткнутися з проблемами під час гри. Варто відзначити, що Windows 10 є найпопулярнішою ОС у світі, так що кількість постраждалих просто величезна.

Як повідомляє Overclockers, спочатку хвилю обговорень в мережі підняли звичайні користувачі ОС, а потім існування проблеми підтвердила і сама Microsoft. Втім, компанія не раз дивувала публіку новіми проблемами з ОС після оновлення. Деякі з них і зовсім видаляли особисті дані користувачів, і повернути їх вже не вийде.

Зараз програмісти Microsoft працюють над вирішенням проблем, які виникли. Повний список "постраждалих" ігор залишається невідомим, хоча, наприклад, крім Destiny 2 згадуються Call of Duty 4: Modern Warfare і Call of Duty: Modern Warfare 2. Будемо сподіватися, що компанія дуже швидко виправить це непорозуміння.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.