Засновник SpaceX Ілон Маск визнає, що Україна відіграла провідну роль у становленні радянської, а тепер російської космічної галузі. Судячи з усього, Маск дійсно розбирається в історії.

Так він відреагував у Twitter коментар до свого твіту.

Маск зазначив, що "в Росії чудове ракетобудування і кращий двигун, який зараз літає, – багаторазова версія їх нової ракети Ангара була б прекрасною".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментатор зазначив, що більша частина "російської інженерії" родом з СРСР і має українські коріння. Втім, спитати з цим немає сенсу. Авторитетність Маска говорить за нього, враховуючи, які досягнення щодо освоєння та дослідження космосу було зроблено завдяки його ініціативі. Навіть компанія SpaceX, головою якої є Маск, з кожним роком б'є рекорди.

"За всі 28 років існування Російська Федерація не здійснила космічної революції і досі використовує стару радянську спадщину", – додав коментатор.

"Україна дійсно зіграла головну роль", – визнав у відповідь Маск.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.