Компанія ŠKODA представила на Женевському автосалоні кілька цікавих новинок, серед яких дві серійні моделі, яких чекають і в Україні. Компанія відома завдяки бюджетним авто, і вони користуються популярністю на ринку України.

VISION iV – крок ŠKODA на шляху до eMobility та демонстрація можливостей модульної платформи для електромобілів МЕВ. Двигун має в запасі 306 кінських сил, це вражає. Саме по собі авто має футуристичний дизайн, який натякає на сучасність апарату в цілому.

SCALA. Найбільш цікавою для наших співвітчизників на сьогодні є нова ŠKODA SCALA – компактний автомобіль, що прийшов на заміну RAPID і SPACEBACK. Авто можна укомплектувати широким списком функціоналу, а також на вибір є 5 двигунів. Що стосується зовнішнього вигляду, апарат все ж сильно змінив дизайн, хоч і деякі ключові особливості виробника залишилися на місці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

KAMIQ. Новий кросовер побудований на тій же платформі MQB A0, що і SCALA і, фактично, є “високою” версією нового хетчбека. Авто можна укомплектувати тим самим широким набором начинки, що дозволить налаштувати авто під себе.

Болід ŠKODA FABIA R5 є одним з найуспішніших автомобілів чемпіонату WRC 2 і найбільш комерційно успішним автомобілем класу R5. До речі, вартість авто - 200 тисяч євро. Звичайно, апарат не для щоденних поїздок по місту, але мощі і різкості в їзді їй точно вистачить.

KLEMENT. Електричний байк KLEMENT являє собою втілення концепції міський микромобильности в розумінні ŠKODA. Судячи по зовнішньому вигляду, компанія спробувала зробити велосипед майбутнього.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.