14 березня Apple у своєму блозі відповіла на звинувачення Spotify в маніпуляції App Store для створення переваг Apple Music перед конкурентами. Компанія заявила, що не встановлює особливих обмежень для музичного стримингового сервісу.

Однак, Spotify думає інакше, і 13 березня компанія подала скаргу на Apple в Європейську комісію із-за “недобросовісної конкуренції”. Втім, у яблучної корпорації на це свою думку.

Компанія відповіла на затвердження Spotify про те, що Apple блокує оновлення програми і не надає доступ до інших продуктів, включаючи Siri, HomePod і Apple Watch. За словами Apple, Spotify ніяк не обмежений сервіс, і він працює практично на всіх гаджетах і сервіси Apple, включаючи CarPlay.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Apple також прокоментувала звинувачення у справлянні 30%-й комісії за покупки в додатку в App Store. У претензії глава Spotify заявив, що компанія ввела цей “податок”, щоб ціни конкурентів були вище, ніж в Apple. Яблучна корпорація вважає, що Spotify хоче отримає премущества, які їм не поскладені, враховуючи, що сам сервіс не безкоштовний для користувачів. Компанії продовжують стояти на своєму, і ніхто не хоче відступати. Подивимося, чим закінчиться цей гучний скандал.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.