Не за горами анонс наступного флагмана компанії OnePlus 7. Днями в Мережі з'явилися якісні знімки майбутнього топового смартфона від китайського виробника, на якому видно унікальна градієнт забарвлення корпусу в трьох варіаціях. Втім, далеко не це цікавить користувачів. У дизайні практично немає ніяких змін, крім потрійний камери, а виріз на екрані у формі краплі стане трохи менше в розмірах.

Що стосується градієнтної заливки задній панелі, то OnePlus 7 не стане першим смартфоном виробника з таким колірним рішенням, їм був OnePlus 6T. Нагадаємо, що OnePlus 6T визнали чи не найкращим смартфоном 2018 року, так як в ньому було все: топовий процесор, відмінна камера, непоганий екран, так і якість збірки теж було на висоті. Таких досягнень користувачі очікують і від OnePlus 7, вихід якого відбудеться у червні 2019 року.

Що стосується інших характеристик, то очікується, що OnePlus 7 отримає 6,5-дюймовий OLED екран, топовий процесор Qualcomm Snapdragon 855, до 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ флеш-накопичувача. Цілком можливо, що по продуктивності він не буде поступатися Samsung Galaxy S10, який був представлений в кінці лютого поточного року.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що придбати ігрову PlayStation 4 від Sony можна в два рази дешевше. Повідомляється, що консоль знаходиться на ринку вже багато років, так що відсоток продажів падає. До виходу 5 версії ігрової консолі доведеться почекати трохи більше року, так що Sony вирішила знизити ціну вже на існуючу приставку. Повідомляється, що девайс можна придбати вже за 150-200 доларів, що дуже порадує геймерів зі всього світу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий ігровий смартфон Xiaomi Black Shark 2. Повідомляється, що корпорація поліпшила якість екрану, а також додала нову систему охолодження, щоб комфорт від гри помітно збільшився.Що стосується ціни, за пристрій доведеться заплатити від 480 до 650 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що бездротові клавіатури Fujitsu опинилися на гачку у хакерів. Повідомляється, що хакери змогли отримати доступ до даних користувачів за допомогою бездротової клавіатури, які користується бездротовою мережею для введення символів.