У користувачів Gmail, яким подобається користуватися всіма перевагами поштового сервісу незабаром чекає неприємний сюрприз. Тепер пошуковик припиняє роботу служби Inbox.

Мова йде про припинення підтримки сервісу "If This Then That", також відомого як IFTTT. Він є безкоштовним веб-сервісом для створення ланцюжків простих умовних операторів, званих апплетами. Аплет запускається із змінами, які відбуваються автоматично на інших веб-сервісах, таких як Gmail, Facebook, Telegram, Instagram або Pinterest.

Іншими словами, цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу різних служб і сервісів. Відсутність цієї можливості сильно ускладнить роботу більшості корпорацій, які використовують величезну кількість пов'язаних між собою служб. Тепер корпораціям доведеться шукати гідну альтернативу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.