Нові смартфони лінійки Galaxy S10 були випущені менше трьох тижнів тому, а чутки про наступний смартфон компанії Samsung вже переповнюють мережу своєї регулярністю. Інсайдери повідомляють, що Samsung Galaxy Note 10 може залишитися без фізичних кнопок. Мова йде про кнопку блокування і регуляторів гучності.

Як багато хто з вас пам'ятають, пару років тому Samsung замінила свою традиційну фізичну кнопку “Додому” цифровий альтернативою. І хоча раніше це було досить незвично, що позначилося на продажів смартфона, в 2019 році наявність фізичної кнопки сприймається з подивом.

Однак, замість кнопок можуть бути сенсорні модулі, які будуть працювати навіть краще фізичних аналогів. Самі сенсори дають можливість захистити смартфон від залипання клавіш, а також збільшать точність натискання.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Sony PlayStation 5 ще до виходу встигла засмутити фанатів. Повідомляється, що більше не вийде купити вже використані диски з іграми, щоб істотно заощадити. У новій консолі не буде дисководу, і єдиним виходом залишиться сама покупка ігри у Steam. Це означає, що компанія вирішила позбавити користувачів від можливості заощадити.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi Play з'явився в Україні. По суті, це бюджетний девайс, який порадує непоганий начинкою, але при цьому і приємною ціною. Сам апарат продається за ціною в 4699 гривень, що робить його кращим бюджетником на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що корпорація Google оновити браузер Chrome. Судячи з усього, браузер відмовиться від підтримки сервісу Flash, який за сучасними мірками помітно застарів. Замість цього будуть використовуватися більш сучасні сервіси, які вживають помітно менше ресурсів.