Функція під назвою Digital Wellbeing вперше дебютувала в Android Pie і вже відразу була тепло прийнята користувачами мобільної операційки за свою високу функціональність і корисність. Сам по собі сервіс дозволяв побачити детальну статистику по використанню того або іншого додатка, включаючи час, блокування і так далі.

У спеціальному меню можна навіть встановити таймер для контролю кількості часу, який ви витрачаєте на використання програми. У разі, якщо час використання перевищило ліміт, система блокує доступ до нього на деякий час.

В новій версії ОС Android, яка отримала назву Q, Google дозволить стороннім додаткам використовувати функції Digital Wellbeing в межах їх власної функціональності. В даний час компанія також тестує на Android Q безпосередню інтеграцію Digital Wellbeing прямо в Pixel Launcher. Варто відзначити, що система поки не доступна користувачам, так як знаходиться на стадії тестування. Втім, під час презентації нової ОС, Google розповість трохи більше про цю чудовою функції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9X з'явився в мережі. Відразу варто відзначити, що девайс з'явиться на борту з Android One, який вважається голою ОС, без будь-яких кастомізації від виробника смартфонів. Судячи по характеристиках, Xiaomi знову представить камерофон, так як начинка у нього хоч і не флагманська, але ось камера на рівні. Цілком можливо, що вона обійде за параметрами навіть хвалений iPhone XS Max, який на сьогоднішній день трохи застарів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nintendo Switch з'явиться у бюджетній версії. Це чудова новина для тих, хто не хотів витрачатися на консольні ігри. Кожен бажаючий зможе придбати бюджетну версію, правда, з деякими технічними обмеженнями.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумний комп'ютерний стіл для справжніх геймерів. Повідомляється, що стіл здатний самостійно підніматися і опускатися на необхідну висоту, а також запам'ятовувати 3 положення, на випадок, якщо їм користується не один геймер. За девайс доведеться заплатити аж 270 доларів.