Глава Facebook Марк Цукерберг висловив думку, що інтернет вимагає нових правил і запропонував чотири ідеї для його регулювання. Втім, враховуючи репутацію Facebook по сливу даних мільйонів користувачів, такі ідеї сприймати всерйоз дуже складно.

Ідея 1: Фільтрація “шкідливого контенту”. За словами творця найбільшої соціальної мережі сучасності, Facebook дає можливість кожному висловити свої думки і об'єднатися з однодумцями. Однак, потрібно позбутися від будь-якого негативу в мережі.

Ідея 2: Захист виборчого процесу. Інша область для регуляції — це вплив на вибори у багатьох країнах. Крім цього, користувач мережі може поскаржитися на рекламу, або ж на правила соцмережі.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Ідея 3: Конфденциальность даних. Ефективна конфіденційність і захист даних потребують погодженої на глобальному рівні. Буде система працювати справно - покаже час. У будь-якому випадку, абсолютно непробивною захисту даних не існує, і ніколи не буде існувати.

Ідея 4: Перенесення даних. Нові правила повинні гарантувати можливість перенесення персональних даних з однієї платформи на іншу. Однак, це можна зробити за бажанням, так як далеко не кожен користувач мережі

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.