З моменту старту продажів консолі PlayStation 4 було продано понад 94 мільйонів екземплярів (разом з PS4 Slim і Pro). Це величезний успіх і разом з тим данина історії, так у майбутньому на ринку з'явиться консоль наступного покоління — PlayStation 5.

27 березня на сайті Reddit з'явилося кілька шпигунських фотографій. На них відображена девелоперська версія PS5, яка поставлялася тільки для розробників ігор. Однак, інтернет пам'ятає все, так що ця фотографія швидко розлетілася по мережі. Тепер же вона добралася і до нас, так що розглянути консоль може кожен бажаючий.

Звичайно ж, в очі кидається рк-екран, який навіть на сьогоднішній день виглядає футуристично. В теорії, цей екран дозволяє відображати ще більше корисної інформації, яка збільшить комфорт від ігор. Судячи по всьому, крім нової начинки консолі, геймпад теж отримає невеликі зміни в дизайні.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, що в руках глави Xiaomi засікли загадковий смартфон. Повідомляється, що цей девайс отримає топовий процесор Snapdragon 855. Крім цього, апарат позбавиться від вирізу і дірок в екрані, а фронтальну камеру розмістять в самому корпусі, що дозволить збільшити площу дисплея на лицьовій панелі, а також приховати фронтальну камеру при необхідності.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu 16s вперше засвітився в мережі. Повідомляється, що девайс отримав топовий процесор, а його показники продуктивності вважаються на сьогоднішній день флагманськими. Про ціну поки говорити рано, але апарат знаходиться в сегменті флагманських смартфонів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft показала нові ноутбуки Surface 2. І хоча зовні вони не змінилися, начинка дозволить ноутбуку набагато швидше, і обробляти набагато більше інформації. Правда, за новенький ноутбук доведеться заплатити близько 1400 доларів, що досить дорого для сучасного ноутбука, навіть для продукції Apple.