Чутки про те, що в MIUI стане менше реклами, ходять вже приблизно місяць. Тепер в тому ж ключі висловився і глава Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun).

За словами топ-менеджера, в розробці MIUI пріоритетні проблеми, які доставляють користувачам “біль”. Само собою, реклама — на одному з перших “хворих” місць. Це очікувано, враховуючи, що рекламу можна зустріти абсолютно скрізь. Втім, сама компанія впроваджує цю рекламу, так що саме час одуматися, і подумати про клієнтів.

Лей Цзунь пообіцяв “рішуче видалити короткі текстові рекламні повідомлення та “стару рекламу””. Що мається на увазі під останньою фразою – питання, але в цілому можна говорити про значне зменшення реклами в MIUI. Це чудова новина для тих, кому реклама вже просто набридла, або ж її занадто багато.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony заявила, що не планує представити консоль нового покоління в 2019 році. Це означає, що геймерам доведеться як мінімум до початку 2020 року користуватися вже застарілої консоллю. До того ж, деякі компанії планують показати гри після виходу PS 5, так що геймерам доведеться придбати нову приставку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в роботі Android виявили масову уразливість, яка дозволяла хакерам отримувати доступ до будь-якого смартфону. Варто зазначити, що ця вразливість була виявлена на всіх смартфонах, що працюють на ОС Android. Повідомляється, що таких пристроїв більше мільярда, так що кожен користувач був під загрозою.

Знай.uа писав, що компанія Huawei повідомила, що до 2021 року половина всіх смартфонів на ринку будуть гнучкими. Втім, це не дивно, адже компанії вже показали свої перші розробки. Так, вони не виглядають ідеально, але навіть для компанії такі пристрої нові, і більшість з них просто експериментують з розмірами і технологіями гнучких смартфонів.