Всі власники PS4 можуть стрибати від щастя: PlayStation Store запустив весняну розпродаж, яка дозволить істотно заощадити на покупці ігор, в які дуже хочеться пограти. Знижки будуть дійсні з 3 квітня по 1 травня 2019 року, так що у користувачів є час назбирати на свою улюблену гру. Зазначимо, знижки на деякі ігри сягають 75%.

На щастя, серед ігор безліч AAA-проектів, так що влітку точно буде чим зайнятися.

Ігри, на які поширюється акція, можна побачити на самому сайт магазину. Також 17 квітня додадуть нові спеціальні пропозиції, які теж дозволить заощадити на покупці ігор. Не виключено, що таким чином компанія Sony хоче збільшити показники продажів вже застарілої консолі PlayStation 4, яка з'явилася на прилавках 5 років тому.

Геймерам доведеться довго чекати виходу PlayStation 5, так що цей час можна вбити за іграми, які були куплені за приємним знижкам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.