Ні для кого не секрет, що випущена на ринок в кінці 2013 року приставка PS4 від Sony вже дуже сильно застаріла, в результаті чого мільйони людей по всьому світу чекають появи на ринку консолі нового покоління, який має стати Sony PlayStation 5. Раніше вже були витоки нової консолі, в яких повідомлялося, що приставка зможе здивувати геймерів картинкою незвичайного якості, а також потужним залізом, яке дозволить запускати ігри без будь-яких багів.

Втім, консоль Sony PlayStation 5 до жаху розчарувала всіх покупців навіть до презентації, а сталося це у зв'язку з тим, що глава ігровий студії Slightly Mad Studios Ян Белл офіційно заявив про те, що його компанія створює свою власну ігрову приставку, а називатися вона буде Mad Box. Це означає, що нова приставка просто знищить PlayStation 5 ще до виходу. Враховуючи, який отримає дизайн Mad Box, геймери не буде сумніватися у виборі консолі нового покоління.

Повідомляється, що продуктивність консолі Mad Box виявиться на рівні 10,5 терафлопс, а це дозволить їй запускати гри в дозволі 4K UHD (2160p) при частоті 60 кадрів в секунду, про що зараз користувачі будь-яких ігрових приставок можуть тільки мріяти.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Геймпад і приставка будуть мати багато підсвічування, а її колір всі користувачі зможуть вибирати самостійно. Для справжніх геймерів це багато значить, бо гарна підсвітка може додати трохи атмосферності.

Нагадаємо, що експерти дізналися, за що користувачі переплачують на покупку iPhone. Виявилося, що деталі Apple, в тому числі камера і дисплей коштує набагато дешевше, ніж у смартфонах від Huawei і Samsung з такими ж флагманськими характеристиками. Це означає, що користувачі переплачують, так як собівартість смартфонів не така вже й велика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Samsung масово віходят з ладу. Наприклад, минулорічні флагмани Galaxy S8 і Note 8 відчувають проблеми з-за оновлення Android 9.0. Раніше користувачі скаржилися на акумулятор, який дуже швидко розряджався, а тепер і на 4G-мережі. Користувачі просто не можуть користуватися сучасною мережею, так що різні тематичні форуми вже заповнені скаргами.

Знай.uа писав, що глава Bethesda здивував геймерів популярністю Fallout 76. Тодд Говард повідомляє, що гра користується величезною популярністю. Однак, критики поставили їй низьку оцінку, так як гра сподобається далеко не всім.