У мережі продовжують з'являтися нові подробиці про флагмані Redmi з процесором Snapdragon 855. На цей раз джерела і представники Xiaomi розповіли про камері, пам'яті та експериментальному режимі смартфона. Варто відразу відзначити, що ім'я у смартфона немає.

Судячи з витоками, у нього буде 256 ГБ вбудованої пам'яті. Найімовірніше, будуть і інші, більш доступні модифікації з 64 і 128 ГБ, які будуть відрізнятися в ціні.

Смартфон отримає експериментальний режим розгону GPU. За чутками, користувачі будуть вручну розігнати графічний процесор. Цілком можливо, що смартфон буде геймерським, що зробить його дуже потужним. Втім, для звичайних користувачів він теж підійде.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Що стосується камер, девайс отримає потрійну основну камеру, і один з об'єктивів буде широкоформатним. Про ціну і дату виходу смартфона поки немає ніяких подробиць.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізною людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.