Користувачі форуму ResetEra помітили, що компанія Гейба зареєструвала нову торгову марку. Продукт прозвали Dota Underlords, а в описі сказано, що це гра. На жаль, в документі немає інформації про жанрі, сеттінге або геймплейних особливості, так що геймерам залишається тільки гадати. Судячи з усього, компанія вирішила розвивати всесвіт Dota, так як гра виявилася максимально прибуткової. Valve прекрасно про це знає, так що вихід нової гри був лише питанням часу.

Valve почала випускати ігри для віртуальної реальності, і Dota Underworlds може стати ще одним VR-проектом. До того ж у червні компанія випустить гарнітуру Valve Index, якої не завадили б ігри для стартової лінійки. Втім, якщо гра все ж виявиться VR-проектом, це засмутить мільйонів геймерів, які очікують виходу гри на ПК.

Геймери також вважають, що Гейб планує перезапустити серію Dota або зробити Diablo-подібну гру з персонажами всесвіту. У теорії, якщо гра вийде саме такою, геймери тут же наваляться підкорювати новий проект з популярної всесвіту, нехай навіть і ігровий.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день. Традиційно, презентація девайса запланована на серпень 2019 року.