Торгова війна між США і Китаєм безпосередньо відбивається на Apple. Спочатку компанія зіткнулася з підвищеним податком на свої товари, а тепер з бойкотом з боку китайських користувачів. Судячи з усього, Apple втратить свій прибуток на ринку Китаю, якщо взагалі не зникне зі своєю продукцією. Для корпорації це величезні збитки.

Приводом для цього послужив недавній указ Дональда Трампа, який забороняє телекомунікаційним компаніям купувати закордонне обладнання. Крім того, він також заборонив Huawei купувати американські технології без попереднього рішення уряду. Дивно, але китайці вирішили помститися владі США, і від цього страждає яблучна корпорація.

У відповідь на це китайці закликали позбавлятися від iPhone і переходити на Huawei.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Можливо, Huawei зробить трейд-ін систему, яка дозволить обмінювати iPhone на новенькі Huawei.

Нагадаємо, що компанія Huawei вже готова випустити смартфон під власною ОС, яка стане в рази краще Android. Чи зможе творіння китайців затьмарити популярну операційну - покаже час.

Нагадаємо, що дизайн флагманського смартфона від Oppo K3 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат покажуть вже 23 травня, так що чекати залишилося недовго. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає величезний дисплей, а також круту основну камеру, яка зможе здивувати якістю знімків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанії-конкуренти Sony і Microsoft раптово повідомили про співпрацю. Судячи з усього, корпорації почали боятися конкуренції з боку Google, так що саме час почати співпрацю і протистояти пошуковому гігантові. Корпорації повідомили про співпрацю в плані розробки нових ігор і розвитку цілої ігрової індустрії.

Знай.uа писав, що компанія Huawei відмовиться від Android. Компанія Huawei повідомила, що готова відмовитися від Google, і випустити смартфони зі своєю ОС Kirin замість звичного андроїда. Варто нагадати, що розробкою нової операційки компанія займалася ще з 2012 року.