Сьогодні Apple випустила прошивку iOS 13.5 Golden Master для розробників. Якщо все піде за графіком, скоро вона стане доступна всім користувачам iPhone. Golden Master-версія зазвичай має той же склад, що і фінальна, але змін буде чимало. У всякому разі, вона буде корисною.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Дана прошивка змінює алгоритм розпізнавання користувачів по особам при використанні захисних масок. У разі, якщо система не може розпізнати очі власника, потрібно код пароль, що робить розблокування набагато приємніше. Подібна функція вже перевірено, і в більшості про неї відгукувалися позитивно, так що компанія буде впроваджувати її в майбутні прошивки.

Також компанія поліпшила роботу FaceTime, який використовують для відеоконференцій.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також виправлена помилка, із-за якої користувачі могли спостерігати чорний екран при спробі відтворення потокового відео з деяких веб-сайтів, що теж була досить серйозною проблемою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.