Китайський бенчмарк Master Lu опублікував рейтинг схильних до перегріву смартфонів. Він заснований на даних за другий квартал 2020 року. Смартфони рейтингу розташовані в залежності від робочої температури. Варто відзначити, що це досить часта проблема для смартфонів, особливо середньої цінової категорії, коли смартфони мають багато потужності, але от з охолодженням у них проблеми. Ігрові ж смартфони можуть дозволити собі вбудованих кулер або водяне охолодження.

Рейтинг Master Lu

Що стосується смартфонів, схильних до перегріву, то вгорі списку розмістилися Xiaomi CC9 Meitu (від 36,94 до 40,36 градуси), Nokia 9 PureView (до 43,05 градуси), Meizu Note 9, Xiaomi 9 SE, Redmi Note 7 і Nubia Red Devils 3.

Рейтинг Master Lu

З цими смартфонами можуть бути проблеми, особливо влітку в дику спеку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.