WhatsApp, який на початку 2018 року почав тестувати свій платіжний сервіс в Індії з 1 мільйоном користувачів, нарешті, почав розширювати цю функцію для більшої кількості користувачів на другому за величиною інтернет-ринку в світі.

Читайте Знай в Google News!

Сервіс, що належить Facebook, повідомив у п'ятницю, що впроваджує платежі на десяти регіональних мовах Індії в останній стабільній версії Програми WhatsApp для Android і iOS. Оголошення з'явилося через кілька годин після того, як національна платіжна корпорація Індії (NPCI), організація, яка керує популярною платіжною інфраструктурою UPI, заявила, що вона надала WhatsApp дозвіл на розгортання платежів з використанням UPI в країні.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Розгортання платежів WhatsApp в Індії на початку 2018 року швидко наштовхнулося на два з половиною роки нормативного лабіринту, оскільки різні органи в країні висловили стурбованість з приводу даних про платежі користувачів і того, чи належить Facebook сервіс занадто великою владою і перевагами перед інші платіжні додатки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.