Водій Porsche на Experience Center Hockenheimring встановив новий рекорд з дріфту. Тривалість їзди боком склала 26,2 милі. Коли ми говоримо, що це був дрифт-марафон, ми маємо на увазі буквально.

Читайте Знай в Google News!

Щоб встановити рекорд, Porsche представила для китайського ринку задньопривідний Taycan. Вони не вказали, яка версія доступна, але ця ітерація з одним двигуном доступна з потужністю 402 або 469 кінських сил і акумулятором на 79,2 кВтг або 93,4 кВтг. Ми припускаємо, що, коли ви плануєте їхати боком протягом години, вам знадобиться велика батарея, якщо не обов'язково великий мотор. Зрошення захисного майданчика дозволяло використовувати відносно низькі швидкості (і достатній термін служби протектора для шин), але також ускладнювало завдання для Retera, оскільки зчеплення з дорогою було нестабільним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.