У шоу "Діти проти зірок" юні та завзяті доводять – талант віку не має. Вони кидають виклик знаменитостям і не дають їм фори всю програму.

Дорослим учасникам доводиться проходити індивідуальні та колективні батли, а ще відповідати на дитячі запитання. І тут виявляється, що вони не такі легкі, як здаються на перший погляд.

Даша Трегубова, фото: Новий канал
Даша Трегубова, фото: Новий канал

Перевір себе, наскільки добре ти знаєш світ дітей?

Чи зможеш пригадати, кого Фея-хрещена перетворила на коней у казці "Попелюшка"? Що морська відьма відібрала у Русалоньки? Хто в книгах про Гаррі Поттера розмовляє парселмовою? Якої емоції не було в героїв мультфільму "Думками навиворіт"? А знаєш, як називають виконавців музики у жанрі K-POP? Як звуться відеоблогери, які знімають комп’ютерну гру зі своїми коментарями? Як звати доньку блогерки Альони Венум? І що означає "тян" підлітковою мовою?

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Пройди тест і дізнайся про це.