В шоу "Діти проти зірок" (Новий канал) відомі учасники показують різні таланти, про які їхні фанати можуть не здогадуватися.

Цього разу співачка Оля Полякова готувала млинці за рецептом французької кухні. Та, крім індивідуальних батлів, на неї чекало три колективних.

Один із яких – вікторина. Оля Полякова, лідер гурту "С.К.А.Й" Олег Собчук та відомий ролер Богдан Панченко перевірили свої знання світу дітей.

Зіркові гості шоу "Діти проти зірок" (Новий канал)
Зіркові гості шоу "Діти проти зірок" (Новий канал)

А ти зможеш правильно відповісти на ці питання?

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як звати найліпшого друга Скубі-Ду? Чим легше прибрати слайм з волосся? Кого з українських блогерів називають "дівчинка-аніме"? Чим володів Гаррі Поттер? Що означає "крінжово"? Чиїми голосами розмовляють герої мультфільму "Викрадена принцеса" - Руслан і Людмила? Як звати песика телеведучої Лесі Нікітюк?

Відповідай в тесті!