Вважається, що дорослі розумніші за дітей. Звісно, з віком у людини більше життєвого досвіду. Проте, якби що старшими ми ставали, то мали б більший IQ, можна лише уявити, якими геніями були б у старості.

Те, що діти можуть бути розумнішими й талановитішими, доводять у шоу "Діти проти зірок" (Новий канал). І якщо ти досі сумніваєшся, що юне покоління може дати фору старшим, спробуй довести інше, відповідаючи на запитання тесту зі світу дітей.

Хто робить "руфтопи"? Де розгортаються події мультсеріалу "Томас і його друзі"? Якого сучасного засобу пересування не існує? Хто прибув з планети Криптон? Як би називали "бейблейд" у нашому дитинстві? Як звати домашнього улюбленця Губки Боба? Що таке B1A4? Як називається місто, яке захищають цуценята зі "Щенячого патруля"?

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще