Мандрівники хочуть, щоб кожна їхня поїздка була максимально насиченою. Адже хочеться встигнути все: відвідати головні визначні пам'ятки, спробувати місцеві ласощі, розвідати безлюдні вулиці, спальні райони, гарненько розважитися та весело провести час. Виконати все це одній поїздці цілком реально.

Вашими помічниками в цьому будуть відмінні програми, завдяки яким ви зможете спланувати своє дозвілля в подорожі

Viator

Чудовий путівник для бронювання турів і заходів. Додаток неймовірно зручний. В ньому ви точно знайдете те, що шукаєте. І ціни, як правило, також розумні. Тут можна знайти різні пропозиції зі знижками, які дозволять істотно заощадити бюджет. Це може бути акційна поїздка на таксі або відвідування пам'ятки. Ви також можете знайти місця, які знаходяться неподалік від вашого готелю, використовуючи карту.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Travelzoo

Travelzoo об'єднує різні пропозиції рейсів, готелів, розваг, нічного життя, заходів та багато іншого. Тут, як правило, можна знайти те, що пропонують аналогічні програми. У додатку є приголомшливий бюлетень Top 20, на який ви можете підписатися. Він буде відправляти вам кращі пропозиції тижні. До речі, цю інформацію цікаво читати, навіть якщо ви не збираєтеся скористатися пропозицією або взагалі знаходитесь вдома. Ідеальний варіант для тих, хто не може жити без подорожей.

Groupon

Groupon – чудовий додаток, який допоможе заощадити в подорожі. Щодня тут публікується безліч різних пропозицій зі знижками, акціями та спеціальною вартістю. Тут представлено 46 країн і 500 міст. Додаток дозволяє випробувати цікаві розваги, здійснювати цікаві дії, відвідувати різні заходи і заклади, не витрачаючи при цьому багато грошей. Тут є й індивідуальні пропозиції, і для компанії. Український аналогом є відомий сайт Pokupon.

Living Social

Це практично такий самий додаток, як і Groupon. Але багато мандрівників вважають, що саме в ньому публікуються кращі пропозиції, пов'язані з подорожами. Тут можна знайти різні знижкові купони на походи в ресторани, бари, кафе, поїздки та багато іншого.

Звичайно ж, зовсім не обов'язково одночасно використовувати схожі програми. Але якщо ви часто подорожуєте, вони допоможуть вам знайти найбільш вигідні та цікаві варіанти.

"Знай.uа" вже розповідав про додаток, який допоможе заробити в подорожі

А також про найкращі додатки для планування подорожі

Читайте також: 5 дивовижних міст Італії, які варто відвідати