Відомий ірландський лоукостер Ryanair регулярно тішить клієнтів різними розпродажами і знижками на авіаквитки за різними напрямками.

Ryanair – найбільша бюджетна авіакомпанія Європи. Головний офіс знаходиться в Дубліні. Компанія обслуговує більше 1600 напрямків у 28 країнах. Щодня в 180 аеропортах здійснюється понад 1600 рейсів. Найбільш прибутковим та завантаженим є рейс Лондон – Дублін. Флот компанії складається з літаків, вік яких складає 6.5 років (за станом на березень 2018).

З вересня 2018 року Ryanair здійснює рейси і в Україні. Завдяки лоукосту з Києва та Львова можна долетіти в різні країни Європи за дуже привабливою вартістю. Оскільки з України поки не здійснюються прямі рейси в деякі країни, багато мандрівників добираються до пункту призначення через Польщу. Такий варіант приваблює низькою вартістю і можливістю відвідати одразу декілька країн.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ода з найбільш привабливих актуальних пропозицій від Ryanair – переліт Краків – Венеція за 9 євро! В дві сторони можна злітати за 18 євро. Така вартість поширюється на рейси в грудні цього року.

Дістатися з України до Кракова можна декількома способами:

• літком;
• автобусом;
• авто;
• поїздом+автобусом.

Придбати квитки можна на офіційному сайті компанії Ryanair.com.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що у В'єтнамі побудували незвичайний Золотий міст

Читайте також: куди українці можуть поїхати на Новий рік без візи

Нагадаємо: як себе вести в Лондоні і чого варто уникати