Марокко – колоритна країна, в якій ви можете спокійно прогулюватися провулком яскравого кольору, а вже через секунду натрапите на справжнього осла. Це країна, де свіжовичавлений апельсиновий сік і ароматні спеції співіснують із заводами і козлами, які залазять на дерева. У цій країні ви по-справжньому зможете перезавантажитися. Місцями, звичайно, вам доведеться нелегко. Наприклад, коли вам доведеться відмовляти продавцям килимів і шарфів на ринку. Але завдяки таким контрастам ви отримаєте безцінний досвід і незабутні враження.

Шефшауен (Шавен) – одне з найвідоміших і незвичайних міст Марокко. Воно славиться як синє місто. Шефшауэн має багату історію і чудову давню архітектуру. Практично всі будиночки тут пофарбовані в різні відтінки синього: від ніжного світло-блакитного до яскравого блакитного. Кожен куточок тут подібний картини маслом. Виглядає це приголомшливо! Мабуть, дивіться самі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Звичайно ж, ці 25 фотографій не зможуть передати, як оригінально і гарно виглядає Шефшауен в реальному житті. Але, погодьтеся, вони вас вразили!

На порталі "Знай.uа": фотограф опублікував знімки подорожі по Монголії, яка тривала 17 років

Дивіться також: 25 фотографій Ісландії, від яких захоплює подих

Нагадаємо: 20 фотографій, які змусять вас відправитися в Португалію