Багато хто, а особливо, діти мріють про добру казку на Новий рік, про чарівної атмосфері, радості, подарунки, усмішки і справжніх чудес. Все це цілком можливо! Вам всього лише необхідно відправитися в гості до Санта Клауса. Новий рік з дітьми у Фінляндії – саме те, що вам потрібно. Ви і ваша дитина будете в захваті від такої подорожі. Колоритна Скандинавія, мороз, який щипає щоки, і велика кількість снігу відправлять вас у справжню казку.

Куди поїхати до Фінляндії на Новий рік

Як відомо, Санта Клаус разом з ельфами та іншими помічниками живе в чарівному місці – Лапландії. Воно знаходиться неподалік від фінського міста Рованіємі. Тут розташована справжня резиденція Санти. Це відмінне місце для подорожі з дітьми. Ви можете покататися на справжніх оленях і насолодитися справжньою новорічною казкою.

Вам варто відвідати також невелике село Лайн. Вона перенесе вас в улюблену казку про Снігову Королеву. Тут все зроблено з льоду: лабіринти і гірки, різні будівлі і скульптури.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Для святкування Нового року можна також відправитися в Турку або Гельсінкі. Площа Сенату, розташована у фінській столиці – місце, де місцеві жителі і туристи насолоджуються святом. Насолодитися взимку ви зможете також, попиваючи ароматний глег (фінський аналог нашого глінтвейну) і парячись в цієї фінської лазні.

Котеджі на Новий рік у Фінляндії

Ви можете зупинитися в невеличкому затишному будиночку, розташованому у лісі, або орендувати цілий котедж для великої компанії. Неподалік від будиночків перебувають спа-салони, ресторани, кафе і місця з різними розвагами. Найбільш популярні гірськолижні курорти – Леві і Сааріселька.

Зверніть увагу на те, що в період зимових свят багато магазинів, музеїв та пам'яток закриті. Незважаючи на це, поїздка до Фінляндії на Новий рік – це завжди гарне рішення і для дорослих, і для дітей.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, як відзначають Новий рік в Екзотичній Паттайї

, А також про вишукані заклади Лондона

Нагадаємо: в Макао відкрився новий готель за проектом Захи Хадід