Окупанти у своєму репертуарі. Намагаються робити гроші на військових навіть під час воєнних дій. Якщо хтось хоче відпочити, потрібно сплатити не маленьку суму.

Про це стало відомо з листування окупанти з дружиною, яка раптово потрапила до мережі. Оскільки його телефон опинився в українців, його чи ні в живих, чи він у полоні.

Стратком ЗСУ зазначає, що тепер росіянам треба буде заплатити з особистої кишені багато грошей, якщо вони раптом захочуть відсидітися до тилу. Поширена така практика в гарячих точках фронту, зокрема йдеться про Бахмут.

Листування окупанта, фото: Стратком ЗСУ
Листування окупанта, фото: Стратком ЗСУ

За один день такої послуги військовим злочинцям потрібно платити по 5 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Спочатку окупант поскаржився дружині на постійні обстріли, хоч їх обіцяли тримати далеко. Потім він різко почав вимагати з неї грошей, оскільки, мабуть, їм все ще не платять за те, що вони ризикують своїм життям за амбіції путіна. Зажадав окупант близько 10-15 тисяч рублів.

Дружина була вкрай шокована, адже зараз важкий час, і грошей зайвих немає. Вони і так вже купили особисто форму і берці, хоча, все це мали забезпечити в командуванні.

"Багато запитань. Командир послугу запропонував. 1 день у тилу 5 тисяч. Я хочу відпочити. Мене вже все заїхало. Тут криють постійно. Людей немає, от і тримають. Обіцяли тил, а сиджу на передку. Вчора кістку вбили нашого. сусіда" – продовжує скаржитися на життя окупант.

При цьому абсолютно незрозуміло, чи він був із числа мобілізованих, чи добровільно пішов боротися з неіснуючими нацистами в Україні заради виплат. Виходить, що не лише не платять грошей, а ще й у мінус йдуть.

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

Дружина не розуміє такого здирства, і пообіцяла скинути 10 тисяч рублів. 15 скинути не зможе, тому що їм з дитиною потрібно ще щось жити. Ось таке свавілля у росіян.

Нагадаємо, що ворожі ракети долітатимуть швидше — українців попередили про небезпеку

Раніше повідомлялося, що путін ввів військовий стан на окупованих територіях України

Також росіяни більше не хочуть жити: у Кремлі наказали заблокувати сайт зі здачі окупантів в український полон