У Запоріжжі батьки бояться за життя своїх дітей. Виявляється, по дорозі в школу і додому їх підстерігають справжні небезпеки, які можуть нашкодити здоров'ю.

Діти ходять в школу через відкриті каналізаційні люки.

Мама школярки вирішила зустріти свою дочку з навчального закладу і те, що вона побачила, її просто шокувало.

Дитина навчається в 6 школі, а проживає сім'я на вул. Жуковського. По дорозі зі школи були відкриті люки. Виходячи з побаченого, жінка зробила висновки, що така ситуація склалася вже давно і на неї ніяк не реагують комунальники.

"Спочатку я побачила один відкритий люк, обурювалася сама собі, але через 30 метрів я побачила ще один відкритий люк, при чому я так розумію, що вони відкриті давольно таки давно, але нікому немає до цього ніякого діла. А адже цією дорогою щодня ходять сотні наших дітей і дивом ще ніхто не впав в ці колодязі" - написала у Facebook шокована жінка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ніхто ніяк не реагує на відкриті колодязі.

Крім того, жінка пожалілась і на стан доріг. Вони всі в суцільних ямах і брудні, а тротуар і плитку кладуть тільки в центрі міста.

"А чому б не зробити таку ж доріжку і для наших дітей, які проживають на Жуковського, Ізюмського та Чкаловському селищі? Адже нашим дітям доводиться як нікому іншому проходити велику відстань, з важкими рюкзаками на плечах, оминая ями і калюжі" - закінчила гнівний пост запоріжанка.

Нагадаємо, Данилюк розповів про непрості стосунки з главою АП Андрієм Богданом.

Як повідомляв Знай.іа, в Харкові слон, якого раніше бачили біля місцевого цирку, мало не зламав паркан дитячого садка.

Знай.іа писав, що на сьогоднішній день більше 100 тисяч меленьких українців потребують в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.