Хто буде прибирати? Жителі Запоріжжя місяцями не сплачують за послуги з вивезення сміття. Тільки за місяць жовтень запоріжці повинні заплатити 47 мільйонів гривень.

У запоріжців величезні борги за вивезення сміття.

У зв'язку з цим підприємство "Вельтум-Запоріжжя" проводить роботу по стягненню заборгованості і якщо абонент ігнорує оплату послуг з вивезення відходів, компанія стягує заборгованість в судовому порядку.

Крім того, в компанії повідомили, що боржник може реструктуризувати суму боргу. Для цього потрібно звернутися до постачальника послуг і укласти з ним договір про щомісячне рівномірному погашення реструктуризованої заборгованості та своєчасну сплату поточних платежів за житлово-комунальні послуги. Але в компанії мешканців міста все ж просять вчасно платити за послуги.

У Запоріжжі зростають борги за вивезення сміття.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, що перший заступник адміністрація президента Сергій Трофімов пояснив, чому важливо внести зміни до Конституції України щодо реформи місцевого самоврядування.

Знай.uа писав, що в Одеській області жінка намагалася вкрасти гаджет у 4-річної дитини, яка хворіє на ДЦП.