Стало відомо про те, що в Запоріжжі в кінці жовтня продають полуницю і малину. Ціни кусаються.

Таким чином, повідомляється, що на календарі вже кінець жовтня, а запорожці все ще можуть придбати улюблені ласощі літа - ягоди.

Ринок Запоріжжя, фото: Індустріалка
Ринок Запоріжжя, фото: Індустріалка

Полуниця, чорниця, ожина і малина. Все це все ще можна придбати на ринках Запоріжжя. Ціна на них, природно, трохи вище, ніж коли це було в сезон.

Ринок Запоріжжя, фото: Індустріалка
Ринок Запоріжжя, фото: Індустріалка

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наприклад, за кілограм полуниці просять близько 180 гривень, а за решту ягода близько 160.

Продавці відзначили, що всі ягоди місцеві, а продаватимуться вони до перших морозів.

Продаються на ринках також ягоди, які зміцнюють імунітет: журавлина і калина (100 грн за кг), фейхоа (150 грн за кг), обліпиха ( 300 грн за кг).

У Запоріжжі на ринку продають ягоди, фото: Індустріалка
У Запоріжжі на ринку продають ягоди, фото: Індустріалка

Придбати можна також і груші різних сортів. Ціна також різна. Наприклад, яблука можна придбати за 15-30 гривень, а ось груші за 60.

З'явилися вже й улюблені зимові ласощі-мандарини, за 45 гривень за кілограм. Апельсини по 50 гривень, а грейпфрут по 60-65.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський пояснив, чому діти не ростуть: не треба запихатися кашею, все набагато простіше

Як повідомляв " Знай.ІА", рак молочної залози: гінеколог "Я соромлюсь свого тіла" розповіла, як провести самостійний огляд.

Знай.ІА писав, шкідливий зелений чай: лікарі розповіли, які порушення викликає улюблений напій тих, що худнуть. Надмірне вживання цього продукту призводить до ряду порушень в організмі, включаючи підвищений тиск і анемію.